pühapäev, 2. august 2015

Perfect Money!?

Peale PayPal´i ärakukkumist Paidvertsis mõtlesin pikalt kuhu uus neti rahakott teha et Paidvertsi teenistus kuhugi kanda. Peale pikka kaalumist ja netis kommentaaride lugemist otsustasin Perfect Money kasuks. Tänaseks on mul tunne PM näol on tegu kohaga mis igal võimalikul juhul su raha tuuri paneb.
Lühidalt siis, kandsin 50$ Paidvertsist PM´i arvele. Uurides PM´i võimalusi raha mujale kandmiseks (PM iga ei ole võimalik näiteks internetis oste sooritada. Ainuke asi mida oma rahaga seal teha saab on seal ülekanded inimeste vahel või siis kanda raha oma pangaarvele.) jäi silma selline võimalus nagu Credit Exchange ehk siis inimeselt inimesele laenud. Asi hakkas huvitama. Laenu soovijaid palju, enamusel reiting hea ja usaldusväärne jne. Kasumiprotsent 200%!!!!!!???? Laenuperiood 1-6 päevani. See tegi ettevaatlikuks seega ei tõtanud kohe suuri summasid investeerima. Tegin kolmele erinevale laenu tahtjale ülekanded 1*1$ ja 2*5$. ühele 24 tunniks, teisele 3 päevaks ja kolmandale 6 päevaks.
Peale 24 tunni möödumist esimene laenusaaja kadus koos oma kontoga. Kaotus 1$. Ei pööranud sellele suuremat tähelepanu. Peale teise laenusaaja kadumist pöördusin PM klienditeenindusse. Sealt vastati et nemad sellesse ei sekku kuna laenuandmine on vabatahtlik ja omal riisikol.
Seega sain 11$ kahju. Pikalt ei põdenud aga samas uurisin netist teiste kogemusi ja selgus et see ongi pettus. Ehk siis keegi pole seal oma raha tagasi saanud, rääkimata kasumi teenimisest. Enamus laenutaotlejatest on venemaalt, sõltumata riigilipust mis nende konto juures on.
See selleks.
Paar päeva tagasi sain PM´ilt kirja et uuendatakse konto kasutustingimusi ja selleks pean klõpsama kirja all olevale lingile et kinnitada oma nõusolekut. Seda tehes suunati mind mu PM´i kontole ja sisse logides avastasin et kogu mu konto on tühjaks kantud mingi suvalise jorsi arvele. Uuesti klienditeenindusse pöördudes sain vastuseks et mu kontol on sisse lülitatud "API" ehk siis "application programming interface" kus mina olevat seadistanud vastavad kontod kuhu programm automaatselt kanded teeb. Väites et mina seda teinud ei ole vastati et sel juhul on mind juhitud PM´i "peegelsaidile" ja ülekanne on sealt tehtud. Ehk siis olen sattunud konto varguse ohvriks. Lühidalt peale kahte päeva kirjavahetust tehti mulle selgeks et ma ise olen loll ja nende poolt on kõik turvaline jne. Samas on internetis palju selliseid kommentaare mis kirjeldavad sama olukorda. Võin ennast õnnelikuks lugeda kuna kaotasin ainult 50$, lugesin et keegi oli lausa 3500$ ilma jäänud.
Seega ettevaatust PM´iga!!!!!!!!!!   Tegin endale uue rahakoti, vaatan kui usaldusväärne see on siis kirjutan pikemalt!!!!
Kirjutage oma kogemustest PM´´iga!

10 kommentaari:

  1. Ahoi! Jäi mul PM kohta jutt pooleli ennem......Ok, kandsin siis 5.80$ välja Paidvertsist, osa läks kohe maksudeks väljakandel PV kasuks ja siis edasi suunasin raha Ayuwage' lehele, kohale jõudis siis 5.09$. Kõige hullem polegi aga kohutavalt ebamugav on ise arvestada palju sa pead välja kandma, et maksud ka saaksid makstud. Püüan mitte rohkem kasutada, kuna PV tegi PayPal'i väljamaksed ka lahti. Mul on veel ka OKPay konto, mis on siiani olnud kõige sõbralikum kasutada. Ja tundub, et OKPay maksud jäävad ka väiksemaks kui PayPal.

    VastaKustuta
  2. Hey, kuna PayPal siin kaotab ära võimaluse raha otse oma pangakontole kanda, siis uurin kas Neteller, PayToo või Payza pakuvad sellist võimalust, et saaksin raha enda Swedbanki kanda?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei, paraku ei oska nõu sulle nende kohapealt anda. Võid proovida ka OKpay´d. Väidetavalt see mingit otsapidi Eesti ettevõte. Võta nendega ühendust ja uuri.

      Parimat sulle!

      Kustuta
    2. Payzaga saab küll, VISA kaardile kandmine oli vist 3,5%+8$ teenustasu, otse pangakontole on summa paar taala vähem. Payza saad siit:
      https://secure.payza.com/?yaGqoKnel9R0kbtFFnitnMs2q1TxJMQg%2fZmeVsdJd9k%3d

      Kustuta
  3. Head uut aastat! Kas oled blogimise lõpetanud? Kas mõnel lehel tegutsed edasi?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei! Ja head uut vastu! Otseselt lõpetanud ei ole aga hetkel pole lihtsalt midagi rabavat kirjutada. Klikkin endiselt PV´s ja ClixSenses. Otsin ja ootan uusi lahedaid lehti mida proovida!

      Parimat!

      Kustuta
    2. Ma olen ka PV/MTV-s edasi lihtsalt vana rasva peal, aga samas ei ole ka nii palju, et midagi sealt välja võtta.
      Aga läksin TrafficMonsooni https://trafficmonsoon.com/?ref=xTyyp, tegin seal 500$ sissemaksu, näis kaua läheb, et topelt tagasi saab.
      Ja siis on veel uus üsnagi perspektiivikas leht Getpaid.social http://getpaid.social/share/Valdur, see on facebooki põhine, teed lihtsaid taske, saad makstud. See leht on üsna uus, veidi üle kuu, aga juba ligi 100 000 inimest liitunud ja kasvab edasi.
      Mind aga huvitaks sinu poolt kogemused blogi tegemisel või kodulehe tegemisel ja kuidas sa hangid omale reffe.
      Leiad mu Facebookis grupis "Teeni raha online" Valdur.

      Kustuta
  4. Seda GetPaid.Social julgen küll soovitada, ma seal 3 nädalaga 22$ teeninud ja nagu öeldud, siis see leht alles alustamas.http://getpaid.social/share/Valdur
    Liitumine seal ikka tasuta, toimib Paypal.

    VastaKustuta
  5. hei, kuidas teil läheb? Olete veel tegusad? :)

    VastaKustuta
  6. Hei, tegusad ikka!!! :) Kuidas endal?

    Terv

    VastaKustuta