laupäev, 4. juuli 2015

Küsimus!!!!

Millist interneti rahakotti kasutate PaidVerts´is? Kuna PayPali enam kasutada ei saa siis tegin endale Netlelleri aga ka sinna kandmisega on probleeme võib ka olla et ma ei oska seda seadistada PaidVertsis. Andke teada!!!!!

4 kommentaari:

  1. Üritan ikka veel perfectmoney ära kinnitada, et otse panga kontole raha saata. Aga ega üldiselt polegi raha väljavõtu plaani, kõik läheb osakute alla ja vahetan BAP iks, praegu kurss soodne, parem, kui kampaaniaid osta. Prooviks tahan jah saata 5$ PM kaudu panka, näis siis kui kinnitatud saan.

    VastaKustuta
  2. Täna sain siis PM kinnitatud ja saatsin PV-st välja 5.80$. Maksudeks läks kohe PV poolt 44senti, PM kontole saatmiseks jäi 5.36$. PM -s veel kohal raha pole, näis kui kaua lääb ja kui palju siis lõpuks eestis kontole saab. Küll aga mul sõbrants tegi OKPay, seal on küll teenindus kiire, keskelt siis 6 tundi, kontolt kontole 10$ PV-s sisse -- 9.56 kätte. Aga see nädal juba lubatakse uuesti PayPal kah raha väljavõtuks, sissemaksuks juba töötab.

    VastaKustuta
  3. Hei, mul hoidis PV raha kinni mingi nädal aega. Erilised ülbikud :). Loodan et PayPal hakkab ikka tööle uuesti. Kujutan ette kui palju PM %võtab pangaarvele kandmise eest.
    Edu!!!

    VastaKustuta
  4. PM reklaamib, et SEPA kaudu bankwire kontole 1% teenus. Eks näis

    VastaKustuta