esmaspäev, 23. veebruar 2015

DoNanza

DoNanza on veebikeskkond kus kohtuvad tööpakkujad ja tööotsijad! Reaalne töö kodus millega kaasneb suht korralik tasu. Kuna tööotsijaid on palju siis loomulikult toimub paljudele töödele kandideerimisel vähempakkumine. Samas, see kes vähem pakub ei pruugi alati seda tööd saada. Mina alustasin 4 päeva tagasi ja tänaseks päevaks olen saanud ühe tükitöö, tasuga 90$ ja ühe tunnitöö, kestvusega u 2 nädalat ja tunnihinnaks 7$. Tööd jagu keskmiselt 3-4 tunniks päevas.
Soovitan kindlasti teha korralik konto endale seal ehk siis täitke ära kõik lahtrid ja tööoskuste alla pange tõesti kõik asjad mida te arvutiga teha oskate (andmesisestus, exeli tabelid, illustraator, ms Office üldiselt, kellel hea inglise keel siis sobib ka virtuaalse assistendi töö, keele oskused jne).
Arvasin et sellise massi hulgas on suht keeruline kuidagi silma paista ja üldse mingit tööd saada aga kui taodeldavale tööpakkumisele korralik saatekiri kaasa panna siis polegi nii hirmus raske. Loomulikult tasuks oma kontole ka korralik pilt panna endast. Lähtudes uuringutest siis pildiga pakkumised saavad keskmiselt 75% tihedamalt tööd kui ilma või mingi suva pildiga kontod. Samuti oma kontaktid, mina tel. nr pole veel lisanud aga tegin spetsiaalse meili konto selle jaoks ja lisasin selle!
Edu!!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar