esmaspäev, 23. veebruar 2015

UpWorkPtr..... :(

Eile õhtul uurisin veidi UpWorkPtr Company tausta ja ega seal midagi meeldivat ei ole. Praegu võin umbes 85% kindlusega väita et tegu on pettusega. Foorumites oli kaebusi nende suhtes kahte tüüpi. Esimesed ja kõige arvukamad olid kaebused nendelt inimestelt kes nagu minagi tegid kerge teenistuse lootuses sinna konto, klikkisid kohusetundlikult nõutud miinimumsumma (20 000$) täis ja ei mingit lubatud väljamakset.
Teised nii lihtsalt pääsenud ei ole. Ehk siis peale miinimumsumma täitumist ja väljamakse mittetegemist on nad ettevõttega ühendust võtnud ja peaaegu 100% on saanud ühesuguse vastuse. Et oota veel 30 päeva või tee endale Premium või Gold konto ja väljamakse tehakse 48 tunni jooksul. Konto upgrade maksab 220$. Enam-vähem kõigil kes on selle makse teinud on konto suletud ja meilidele ei vastata. Seega TÜNG!!!!! Nagu arvata oligi.
Loomulikult on foorumites ka n.ö „makstud“ tegelasi kes rõõmsalt teatavad et on oma raha kätte saanud ja kes soovitavad teistel oma konto Premium või Gold tasemele tõsta jne. Kõigi nende kommentaarid on suht identsed ainult väljamakstud summad erinevad.
Seega ei soovita kellelgi sellel lehel end registreerida ja kerget  raha oodata. Kuna ma ise juba tegin selle konto seal ja aega on ja maksta ma neile ei kavatse siis klikin oma 20 000$ täis. Et ikka kindel olla asjas. Äkki inimesed nendes foorumites on lihtsalt kadedad ja ei taha et teised seal liituksid ja kergelt raha teeniksid jne. Muuseas saatsin täna selle veebilehe meilile (support@upworkptr.com) ka kirja küsimustega et kas nad ikka kavatsevad maksta või inimesed teevad end lihtsal lolliks. Seniks veel vastust ei ole. Kui tuleb kirjutan sellest!!!!
Foorumite lehed:
Siin ka Scam lehtede nimekiri: Hematogeensetki.com
Hiljem siis küsitluse lehtedest!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar