esmaspäev, 23. veebruar 2015

Eilsest päevast ja tänasest.

Eile hommikul õnnestus saada üks kiire ülesanne mis tuli ka lõpetada eile ehk siis kiire 12 tunnine töö! 12 tunni eest (hea küll, ega siis see töö 12 tundi ei võtnud, sain ikka tunduvalt kiiremini hakkama) maksti mulle 6.5$. Hetkel olen oma hinna nii alla löönud et isegi filipiinlased ei suuda minuga võistelda. Tegelikult eilne töö oli küll fikseeritud hinnaga ja töö sai see kes vähem pakkus. 8$ oli tööpakkuja alghind ja kes vähem pakkus sai töö endale. Õnneks oli tal tööga kiire ja seega õnnestus mul see endale saada suht mõistliku hinnaga. Oleks pakkumine pikemalt kestnud oleks hind kuskile 3$ juurde jäänud. Seega võin öelda et isegi vedas. Loomulikult pole see suur raha aga kusagilt pean ju alustama. Ja kui sellega kaasneb ka hea hinnang tööandja poolt siis on suurepärane. Paljude tööpakkumiste juures on nõue et tööandjate tagasiside peab olema 4.00-4.5 (5 punkti tasandil hinnatakse). Seega mida parem on tagasiside seda suurem võimalus tööd saada (nagu ikka), kuigi ma ei usu et tööpakkuja kõikide töösoovijate tausta väga põhjalikult uurib. Pealegi on töötajal võimalus negatiivsed hinnangud ära peita aga sellest su punktiskoor muidugi paremaks ei lähe.
Clickworker on kuidagi vaikseks jäänud. Eelmine nädal oli seal ikka ühteteist teha aga täna juba teisipäev ja pole neil midagi pakkuda. Loodan et nädala arenedes arenevad nemad ka veidi ja mingit tegemist ikka tuleb.
ZapBux´iga ei viitsinud rohkem jännata. See eest olen rohkem panustanud ClixSens´i, mis küll on põhimõtteliselt sama nagu zapbux, vahega et ClixSensil on reklaamidel (mõnedel reklaamidel) klikkamine parema hinnaga ja reklaame on päevalõikes rohkem. Pealegi on seal võimalik muid asju teha. Sellist korrekteerimis töid teha, näiteks kinnitada artiklite autoreid, välja praakida lastele sobimatud pildid, vaadata youtubi videoid ja avaldada arvamust nende kohta jne. Palju selle eest ei saa 0.01-0.07 senti töö aga kui kiirelt teha siis midagi ikka teenib. Samas muidugi on seal ka neid töötegijaid palju seega väga palju seda tegemist seal pole.
Täna jätkan võitlust töösaamise nimel!
Aga nagu juba sai ennem öeldud, ega lihtsalt seda raha internetis ei teeni.  See kellel vabaaega rohkem käes on (nagu mul) võib ju tegeleda sellega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar