esmaspäev, 23. veebruar 2015

Küsitlused

Soovitus küsitluste täitmisega lisaraha teenida on et tuleb registreerida end nii mitmel vastavat teenust pakkuval lehel kui võimalik. Vähemalt selline soovitus jäi netis päris mitmel korral silma. Mina päris seda teed ei läinud ja tegin konto esialgu ainult kolmel lehel. Lihtsalt et mingit ülevaadet pakutavast saada.
Vastavalt teiste kasutajate soovitustele tegin kontod järgmistel lehtedel:
1.      Paid Viewpoint.com- pakkus kohe peale konto avamist üsna mitut küsitlust ja kokku teenisin täna läbi nende 0.98$ Tundub ka neti foorumitele tuginedes suht populaarne koht olevat.
2.       CashCrate.com- peale küsitluste pakub ka muid teenimisvõimalusi aga need pole eriti märkimisväärsed. Täna õnnestus teenida 1.43$
3.       PollBuzzer.com- puhtalt küsitluste leht. Täna ei õnnestunud midagi teenida. Üldjuhul saadab küsitlused meilile.
Homseks jätsin ka mõned lehed kus teenimisvõimalus proovile panna. Kõige suuremaks probleemiks näib saavat see et olen Eestis elav eestlane, ehk siis minu demograafiline profiil pole väga atraktiivne. Tundub et küsitluste põhiline sihtgrupp üldiselt kodused emad.  Mingit kindlat tihedussagedust küsitluste täitmisel ei ole. Võib juhtuda päevi või nädalaid ilma ühegi küsitluseta ja võib olla päevi kus saadetakse 2-3 küsitlust. Vaatab siis kui väikseks (loodan muidugi et SUUREKS) nendega see teenistus kujuneb. Jätsin homseks ka 3-4 lehte ja edaspidi loodan mingi edetabeli teha.
Seniks jään siis küsitlusi ootama ja nendelt saadavat tasu!!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar